Målerikurser 12-13 september & 3-4 oktober

Målerikurser 12-13 september & 3-4 oktober

Kurser i måleri hösten 2020

BrittMarie Järnström Lindell erbjuder två kurser i måleri lördagar och söndagar september och oktober. Första tillfället är
den 12-13 september och andra tillfället är den 3-4 oktober. Båda kurserna är grundkurser och fristående till varandra men eftersom undervisningen är individuell så kan man med fördel deltaga på båda om man så önskar.

Vi kommer att arbeta grundläggande med måleri och lära känna färgens egenskaper utifrån olika övningar. Vi kommer också att arbeta med olika uppgifter där du får chans att fördjupa dig i arbetet. Efter avslutad kurs kommer ni att ha god kännedom om grundläggande färglära och olika spännande färgblandningar som är bra att ha med i bagaget för den egna processen och det fortsatta arbetet. Vi arbetar främst med akrylfärger men tillfälle kan ges att prova på äggoljetempera om så önskas.

Kursupplägg:

Lördag: Arbeta med färglära och olika färgövningar
Söndag: Olika fördjupningsuppgifter inom måleri

I kurserna ingår allt material, såsom färg, papper och målarduk. Vi arbetar både vid bord samt vid staffli beroende på uppgift.

Medtag egen mat. Kylskåp och micro finnes. Max antal deltagare per kurs är fyra personer utifrån FHM restriktioner och för att alla ska kunna få ut maximalt av kursen. För att kursen ska kunna genomföras behövs dock minst två deltagare per kurstillfälle.

Målerikurser hösten 2020

12-13 september
3-4 oktober

Tider:

Lördag 13.00 – 18.00
Söndag 10.00 – 16.00

Kostnad, material ingår: 2 500 kr inkl. moms.

Anmälan gör du så här:

Anmälan gör du på bm.jarnstrom@gmail.com, skriv namn och kontaktuppgifter samt vilken av datumen som du önskar gå. I god tid får du sedan besked & bekräftelse samt mer information om kursen du önskat. All betalning sker via faktura.

För mer information går det bra att också kontakta mig via mejladressen ovan.

Välkommen med din anmälan!

Om BrittMarie Järnström Lindell

www.facebook.com/bmkonst
www.facebook.com/32konst